EETHUIS THAI FOOD

EETHUIS THAI FOOD Proef de authentieke smaak van Thailand

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Thai Food. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 7:56 Was weer heerlijk!
4 mrt 2022 om 19:16 Was weer super lekker.
26 feb 2022 om 20:25 Na anderhalf uur wachten de verkeerde bestelling krijgen, jammer.
5 feb 2022 om 17:42 Eten is zoals altijd heerlijk, gebeld na een half uur te laat leveren en kreeg de mededeling dat het eten al klaar is maar de bezorger er nog niet is! Eten dus maar zelf gehaald, bleek niet compleet, werd weer 40 min later gebracht..
21 jan 2022 om 21:08 Eten was wat laat bezorgd maar dat maakte het niet minder lekker. En deze keer extra pepertjes erin, super! Eerste keer dat het echt very spicy was, heerlijk.
13 jan 2022 om 19:47 Super lekker gegeten, voor herhaling vatbaar
13 jan 2022 om 19:26 Weer genoten van het eten, de Kraipad Med Mamuang is mijn favoriet. De very spicy optie mag alleen wat pittiger als je het mij vraagt.
12 jan 2022 om 23:34 Het was zeer smakelijk, we hebben gesmuld.
12 dec 2021 om 9:18 Bezorgtijd was 1 uur en 45 minuten. We kregen drie maaltijden ipv 4 bestelde. Na lang aan de telefoon duidelijk maken dat we na 1 uur en 45 minuten te weinig hadden gekregen beweerden ze dat ik ongelijk had. Uiteindelijk kon ik ze overtuigen.
20 nov 2021 om 21:58 Lekker eten maar de bezorging is vaak dramatisch qua tijd
10 nov 2021 om 23:41 Eten was super en de ossenhaas sate, wow! De saté was duur maar het zeker waard!
7 nov 2021 om 21:46 De padthai met garnalen was erg lekker. De groenten met tofu en kip en rijst was medium. Had wel een beetje meer smaak aan mogen zitten.