EETHUIS THAI FOOD

EETHUIS THAI FOOD Proef de authentieke smaak van Thailand

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 953 beoordelingen
21 sep 2018 om 21:49 Duurde ruim 1u en 45 minuten voordat bestelling er was, na eerst telefonisch contact op te nemen. Eten was al koud en super vet. Zeer teleurstellend
20 sep 2018 om 22:33 Heel erg lekker eten en goed op temperatuur en vriendelijk bezorgd een aanrader
18 sep 2018 om 1:13 Dit is de zoveelste keer dat er gerechten verkeerd zijn geleverd,aldan voorbereid. Wij kregen niet wat wij hadden besteld. Waardeloze service en slechte oplettendheid. Doei en succes met fouten maken!
14 sep 2018 om 17:28 Viel tegen. Kwaliteit is niet consequent! Jmmr en kreeg darmklachten na het eten van de gerechten!
3 sep 2018 om 7:03 Het was het wachten meer dan waard. Heerlijk, echt authentiek Thais eten. Heerlijk en goed ingepakt.
3 sep 2018 om 6:24 Het was lekker, jammer dat de garnalen "wat aan de harde kant "waren. Volgende keer beter. Ik bestel zekers weten weer!
26 aug 2018 om 18:06 Eten was prima! Ondanks de langere bezorgtijden was het nog lekker warm
26 aug 2018 om 11:33 Erg jammer dat er niet vanuit het restaurant gebeld werd dat het later werd dan de 55 min. Zelf gebeld na 1 uur en 15 min. Bleek dat we nog een half uur moesten wachten. Eten was wel erg lekker.
24 aug 2018 om 22:39 Heerlijk eten zoals altijd maar de bezorgtijd was geen 90 min, ik kon niet hoger, maar 2 uur en 20 minuten. Ik werd na 2 uur gebeld dat het druk was... goh je meent het?! Misschien handig om beter te plannen of er een kok bij te nemen! Aardige bezorger.
18 aug 2018 om 21:50 De bezorgtijd was 2 uur in plaats van de 90 minuten hierboven. Werd gebeld dat de viskoekjes op waren, werd wel netjes verteld en een alternatief aangeboden. Duurde dus veel te lang, twee keer gebeld waar het eten bleef. Niet voor herhaling vatbaar.
18 aug 2018 om 11:30 Precies om 18.45 geleverd zoals afgesproken. Eten was goed alleen kreeg ik de extreem pittige variant terwijl ik de milde variant had aangevinkt. Dit gerecht dus niet kunnen eten.
16 aug 2018 om 22:11 Wat een ballentent. Eten zou om 19:05 gereed zijn om af te halen. Daar nog een half uur moeten wachten. Eten heel waterig leek wel soep zelfs de pindasaus. Nooit meer.