EETHUIS THAI FOOD

EETHUIS THAI FOOD Proef de authentieke smaak van Thailand

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1114 beoordelingen
27 mei 2020 om 13:46 The food did not taste very good.
26 mei 2020 om 19:41 Echt heerlijk Thais eten. Was goed warm. Op tijd bezorgd.
23 mei 2020 om 22:25 Erg lekker gegeten. Nog niet eerder besteld maar dat gaan we vaker doen!
23 mei 2020 om 21:06 Duurde 3 uur, we zijn het uiteindelijk zelf gaan halen. Eten lekker, bezorging zwaar ruk, en in ons geval dus totaal afwezig
23 mei 2020 om 20:06 Van thuisbezorgd zojuist een mail gekregen of wij een beoordeling willen schrijven over wat wij van onze bestelling vonden. Deze hebben wij bijna 2 uur geleden besteld en tot nu toe nog steeds niet binnen gehad. Misschien dat het wel heel lekker is.
17 mei 2020 om 21:17 Het eten is zo lekker! Echt een aanrader. Maar je moet er wel rekening mee houden dat de bezorgtijd meer dan een uur is, weten we inmiddels uit ruime ervaring.
17 mei 2020 om 7:52 Diurde erg lang, ca. 2 uur (was druk blijkbaar). eten was errug lekker.
16 mei 2020 om 22:20 Maaltijd werd zonder bericht 45 minuten later geleverd dan afgesproken. Eten is vers gemaakt maar weinig verfijnd.
16 mei 2020 om 21:19 2 1/2 uur op eten gewacht. Eten was ok, gemiddeld.
13 mei 2020 om 21:39 Zeer smaakvol, vers en warm. Absolute aanrader.
11 mei 2020 om 22:10 Top eten. Genoten en prima hoeveelheid. Bezorging optie die ik kon kiezen was alleen "zsm". Dit duurde uiteindelijk een uur. Prima gezien drukte.
11 mei 2020 om 13:05 Het eten werd 30 minuten te laat bezorgd, zonder dat er contact met ons werd opgenomen. Ook miste het eten smaak en leek het meer op het eten van een afhaal chinees dan van een Thais restaurant.